Agenda del 2 al 8 de gener de 2013

EXPOSICIONS HIVERN 2013

DO NOT CROP ANY OF THE IMAGES WITHOUT PERMISSION OF THE PHOTOGRAPHERFuture Plan
de David Rengel i Àlvaro Laiz
a la Sala Cava
del 12 de gener al 23 de febrer de 2013
Projecte Guanyador del 12è Fòrum Fotogràfic Can Basté

o

o

o

o

o

o

o

o

So far so close

So far so close 2013
a la Sala Cava i la Sala Golfes
del de febrer al de març de 2013

o

o

o

o

o

FORMACIÓ

Curs intensiu de Càmera Rèflex
Destinat als coneixement teòrics i pràctics alhora de capturar una imatge. Conèixer a la perfecció la nostre càmera reflex, les seves funcions i possibilitats per treure’n el major rendiment possible.
7, 8, 9 i 10 de gener de 2013 de 18 a 21 h

Taller pràctic al plató
L’objectiu del taller és conèixer tots els elements presents a un plató fotogràfic, tant fixos (flashos, focus…) com el material accessori per a una correcta il·luminació (fotòmetre, reflector, sincro…) i el seu funcionament. Es faran pràctiques senzilles d’il·luminació.
divendres, 11 de gener de 2013 de 18 a 21 h

Cursos trimestrals hivern 2013
Inscripcions a partir del dilluns 7 de gener
a les 16.30 h
 

 

CONVOCATÒRIES OBERTES

4309661724_16c0098f18_oResidències Can Basté 2013
fins el 28 de febrer de 2013
Bases de participació

o

o

o

o

o

o

Memory BooksREVELA 2013, 2on Premi Internacional de Fotografía als Titulars dels Drets Socials, és un model de convocatòria fotogràfica diferent, ja que en aquest cas, l’objete premiat, no és el fotògraf sino el colectiu social fotografíat. A partir de reportatjes fotogràfics, es dotaran económicament, gràcies a la col·laboració de donants anónims, amb 50.000 € en total, tres projectes d’intervenció social, sempre gestionats per una entitat (associació, ONG, fundació, cooperativa, col·lectiu…), els fotògrafs poden ser professionales o amateurs i la temàtica social serà lliure.

fins el 18 de març de 2013
Bases de participació

o

04Vist a Barcelona 2013
és un projecte que recull els treballs dels fotògrafs de la ciutat. Una ciutat que s’ha forjat amb molt d’esforç una imatge estereotipada, que no sempre s’ajusta a les seves realitats. Les seves gents, els de tota la vida i els nouvinguts, conformen un mapa de cultures, anhels i decepcions. Des de l’Espai Fotogràfic Can Basté hem volgut incloure una convocatòria dins el marc de la Fotografia Documental de Barcelona.

Bases de participació

o

o

RECOMANEM

world press photo - samuel aranda¡WORLD PRESS PHOTO 12 -MATERIAL SENSIBLE!
al CCCB fins el 6 de gener de 2013

La Fundació Photographic Social Vision organitza, per vuitè any consecutiu, l’exposició internacional World Press Photo al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). La mostra, que recull les 156 fotografies guanyadores del prestigiós premi internacional de fotoperiodisme, en aquesta edició compta amb un fotògraf català, Samuel Aranda, com a guanyador de la màxima categoria del concurs, el World Press Photo of the Year 2011, amb una imatge presa durant les revoltes al Iemen. Sota el lema «Material sensible», Photographic Social Vision ofereix al públic l’oportunitat d’estar informat sobre l’estat del món amb unes fotografies que destaquen per l’excel·lència artística, el valor informatiu, la sensibilitat i la capacitat d’emocionar l’espectador.

EN PAPER

XAVIER-portada4

Una visió del Port. Barcelona 1980
de Xavier Martí Alavedra
20 x 23 cm. 128 pàgines. 38 €
The Private Space Books
amb la col·laboració del Museu Marítim de Barcelona

Una visió del Port. Barcelona 1980 és un projecte fotogràfic en el que Xavier Martí Alavedra, des d’una perspectiva humanista, retrata el component social i mercantil del port de Barcelona durant la década dels anys vuitanta.

El resultat reflexa l’inexorable pas del temps, tant pel canvi d’usos com per les modificacions en les infraestructures del port. Un recorregut que mostra com era el port de Barcelona avans de la transformació realitzada arrel dels Jocs Olímpics de 1992, fa uns 30 anys.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: