Exposicions

Els espais expositius de Can Basté són un marc clau per a la difusió i la divulgació cultural a partir de la fotografia. Des d’aquest marc ens plantegem facilitar el suport tècnic per a la posada en marxa i presentació de productes fotogràfics de qualitat que ofereixen els artistes, grups i col·lectius artístics de la comunitat, així com produccions que es puguin generar des del centre.

Ariadna Creus © So Far So Close’11

Les sales d’exposicions es plantegen com a espais per a la comunicació i presentació de propostes que sorgeixen de la cultura ascendent (amateur), amb la conseqüent projecció posterior i intercanvi de públics diversos.

Des de Can Baté hem vist la necessitat d’oferir l’art com a vehicle per acostar les diferents realitats socials que ens envolten als i les usuaris/usuàries del centre, obrint així nous espais expositius destinats a entitats d’àmbit social o col·lectius preocupats per aquests temes.

Entenem l’espai expositiu de Can Basté com a necessari canal de difusió i participació dels i les artistes a l’oferta cultural del barri i de la ciutat. Alhora, donant suport infrastructural, assessorament i informació i apropament al públic.

2013    2012    2011    2010

2009    2008    2007    2006    2005

2004    2003    2002    2001    2000

1999    1998    1997

Autors

Donada la tradició fotogràfica del centre, ja que es l’especialització, la Sala Cava i la Sala Golfes tenen una gran tradició expositiva on s’ha establert criteris artístics concrets. Així, a la Sala Cava el criteri prioritari és la qualitat, on han pogut exposar artistes més consolidats. En canvi a la Sala Golfes sempre hem donat prioritat a les exposicions que venien d’artistes més novells, per tal de donar suport a la seva projecció artística i a grups d’alumnes del nostre Espai Fotogràfic com a consolidació de la formació rebuda.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: